Първите мачове от Мондиал 2022 вече се изиграха и футболните фенове

...
Първите мачове от Мондиал 2022 вече се изиграха и футболните фенове
Коментари Харесай

Какво ще прави Budweiser с неизпитата бира

Първите мачове от  Мондиал 2022 към този момент се изиграха и футболните почитатели несъмнено не могат да бъдат разочаровани от резултатността в тях. За четири мача бяха вкарани общо 14 гола и спектакълът е налице.
 Мондиал 2022, братята Азар, Аю, Ернандес и Уилямс и присъединяване им на Световното състезание по футбол в Катар
Братята, които ще играят на Мондиал 2022

И кои братя ще играят за две разнообразни страни

Едно нещо обаче сигурно липсва на почитатели, които са решили да отидат до Катар, с цел да гледат мачовете - бирата. Консумацията на алкохол на стадионите бе неразрешена от страната хазаин, като тя е позволена единствено в специфичните зони за почитатели.

Но и там има ограничавания в количеството, което може да се изпие, а и цената също е много висока. Поради тази причина изобщо не им завиждаме, че гледат международното онлайн. Но се оказва, че възбраната за алкохол, наложена в последния миг въпреки всичко ще донесе неприятности.

New Day, New Tweet. Winning Country gets the Buds. Who will get them?
— Budweiser (@Budweiser)
Не толкоз на самите почитатели, които могат да изкарат и без бира, а на един от най-големите производители на бира. Според Marca,  Budweiser има подписан контракт с Катар на стойност 75 милиона евро, само че в последна сметка няма да може да продава продуктите си на Мондиала. E, с изключение на безалкохолната си бира.

Загубите за Budweiser сигурно ще са огромни, а и количествата бира, планувани за международното по футбол ще останат неизползвани. Ето от за какво от компанията са решили да подхващат забавен ход. В профила си в Twitter Budweiser разгласява фотография на голямо количество пакетирана и готова бира.
 Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Лео Меси и секси половинките на футболистите
Секси половинките на Мондиал 2022

Не единствено футболът ще бъде прелъстителен за гледане

Към нея разясняват, че страната, която успее да завоюва Мондиал 2022, ще получи цялото количество бира. Иначе, съгласно Marca, упованията са Budweiser да съди FIFA, а може би и Катар за нарушение на договорите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР